Home » Binnen 10 minuten 400 euro op je rekening

Binnen 10 minuten geld lenen zonder vast inkomen | Binnen 10 minuten geld op je rekening

Wil jij een voorschot op je salaris maar heb je geen vast inkomen? Geen punt, ook jij kunt vandaag nog aan een klein geldbedrag komen via internet. Snel geld lenen binnen 10 minuten op je rekening was nog nooit zo eenvoudig als nu.

Het is een goed bewaard geheim: veel mensen die even te weinig geld op hun rekening hebben hebben zo hun eigen slimme trucjes bedacht om extra euro’s te regelen.

Natuurlijk, geld lenen bij mensen die je kent wordt het vaakst geprobeerd. Soms is deze optie niet mogelijk en moet je uitwijken naar een andere oplossing die werkt en die betrouwbaar is.

Nieuw is de oplossing waarbij je via internet geld leent zonder dat je een vast inkomen hebt. Deze lening bestaat nog maar net maar is duidelijk populariteit aan het winnen.

[ad#336×280-rechts]

Hoe werkt het precies?
Je bezoekt de site van een bedrijf die een lening aanbiedt aan mensen die geen vast inkomen hebben. Je selecteert eenvoudig via een menu net zoals in een restaurant hoeveel geld je wilt hebben en je ziet automatisch of en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Als ze geen vast inkomen vragen, wat vragen ze dan wel?
Een kredietverstrekker wil uiteraard wel een soort zekerheid hebben dat hij/zij het geld terugkrijgt wat jij leent. Als je geen vast inkomen hebt dan wordt er een ander vorm van zekerheid gevraagd. Dat kan namelijk ook een voorschot zijn op een tegoed wat jij nog krijgt in de toekomst van iets wat je nu al voor afbetaalt. Dat klinkt ingewikkeld, maar is heel simpel: stel dat jij nog geld krijgt van een bedrijf, zoals de Nuon of Essent. Je betaalt vaak elke maand een vast bedrag hiervoor. Aan het einde van het jaar krijg je de afrekening en vaak ontvang je dan het geld wat je achteraf teveel hebt betaald. Bij speciale kredietverstrekkers kun je dus alvast een voorschot krijgen op dat bedrag.

De boodschap van dit artikel is dat je ook zonder vast inkomen geld kunt lenen. Hiervoor kun je alleen terecht bij lening verstrekkers via internet die een voorschot aanbieden.

Hoe betrouwbaar is dit?
Als je de lening afsluit bij een Nederlands bedrijf met een eigen website en wat geregistreerd staat bij de Autoriteit Financiële Markten (de officiële consumentenbond van leningen) dan loop je geen risico. Ga in elk geval nooit geld lenen via advertentiesites waar mensen met mooie verhalen je geld willen uitlenen. Een goede check is dat je ook nooit geld moet lenen als ze ergens vragen of jij eerst geld overmaakt; dat zou immers heel vreemd zijn!

Kortom, leen zonder onnodige risico’s, ook als je wilt lenen zonder vast inkomen. Of het nou 100, 200, 300 of 400 euro is. Direct geld op je rekening maar dan wel op een verantwoorde wijze.

Ja ik wil een minilening zonder loonstrook aanvragen klik hier