Lenen met Borgstelling | Binnen 10 minuten Geld Op Je Rekening

Er zijn sinds enige tijd websites die gratis geld lenen aanbieden. Snel geld lenen binnen 10 minuten met garantie. Let wel op een aantal zaken. De sites bieden gratis lenen aan, maar feitelijk is er sprake van renteloos lenen. Dit betekent dat je geen rentekosten betaalt over je lening.

Niet iedereen weet dat deze leenaanbieders deze aanbieding doen op de voorwaarde dat je een borgstelling afsluit. Wat houdt dit in?

 

 

Lenen met borgstelling houdt in dat je leent en dat je een garantie afgeeft. Zie het als een onderpand. De borgstelling is een garantie die je afgeeft doordat iemand anders voor jou garant staat.

Stel dat je 500 euro leent. Je betaalt dan geen rente. Wel moet je iemand kunnen vinden die garant wil staan voor jouw lening. Als je niet iemand kunt vinden die dit voor je wilt staan, dan kun je tegen betaling dit afkopen.

De kosten die hierbij gemoeid zijn liggen rond de 20 a 25%. Dit is dus best wel een bedrag waar je rekening mee moet houden.

Waar kan ik lenen zonder borgstelling?

Lenen zonder borg wordt zelden aangeboden, maar het kan wel. o is er de online leningvertrekker Betaaldag. Hier betaal je geen borgstelling

Deze aanbieder werkt als volgt.

Je verkoopt het recht wat je hebt op een deel van je inkomen aan hen. Stel dat je eind van de maand 1200 euro netto salaris krijgt, maar dat je halverwege de maand een saldodipje hebt. Dan kun je het recht dat je hebt op je salaris verkopen aan Betaaldag. In ruil daarvoor krijg je een voorschot op je salaris van Betaaldag.

Nadat je een week of 2 je salaris hebt ontvangen, betaal je netjes het voorschot & de eventuele borgstellingskosten terug.

 

Welke bedragen kan ik lenen zonder borgstelling?

In principe elk bedrag vanaf 50 euro tot 750 euro; dus 100 euro, 200 euro, 300 euro, 400 euro, 500 euro, 600 euro tot 750 euro, maar ook tussenbedragen (afgerond op 50 euro) zijn mogelijk.

 

Lenen zonder borgstelling: verstandig?

De kosten voor Lenen zonder borgstelling zijn op dit moment vergelijkbaar als lenen met borgstelling. Voor de kosten maakt het dus weinig uit. Het is eerder een kwestie of je lening wordt goedgekeurd door een lening aanbieder. Bij de aanbieders van de gratis leningen vraagt men een loonstrook. Je moet dus een baan hebben. Bij de aanbieder Betaaldag is dit geen vereiste. Het is namelijk ook mogelijk om een voorschot te krijgen op iets anders: stel dat je nog geld krijgt van Eneco, Nuon of de belastingdienst of de verzekering. Als je dit zwart op wit hebt, dan kun je proberen bij Betaaldag hier alvast een voorschotje op te krijgen.

Conclusie

Iedereen die snel geld nodig heeft in de vorm van flitskrediet, spoedkrediet of minikrediet, het kan in principe allemaal binnen 10 minuten op je rekening. Met een lening met borgstelling heeft de kredietverstrekker meer zekerheid zodat het voor beide partijen een win-win situatie oplevert.