Snel Geld Lenen Zonder Borg

Snel Geld Lenen Zonder Borg

Help! Waar kan je Snel Geld Lenen Zonder Borg? Hier kan dat dus! Zoek jij binnen 10 minuten geld op je rekening maar heb je geen borg? Ook jij kan snel geld lenen binnen 10 minuten zonder gedoe of BKR.

Snel Geld Lenen Zonder Borg wordt steeds vaker gezocht en dat is logisch

De noodkreet ‘ik heb nu geld nodig’ komt steeds meer voor. Een groeiende groep mensen zoekt snel geld vanwege een grote verscheidenheid aan redenen. Het kan zijn dat je getroffen bent door de economische crisis en momenteel minder of geen inkomsten hebt. Het is ook mogelijk dat je de dupe bent van een restschuld omdat je een huis hebt gekocht en dit met verlies moest doorverkopen. Het kan ook zijn dat je door omstandigheden in de schulden bent terechtgekomen en snel een oplossing zoekt.

Snel Geld Lenen Zonder Borg met een minilening

Heb je gehoord van de minilening? Deze kleine lening wordt ook steeds vaker gebruikt door mensen die acute geldnood hebben. De minilening is een kleine flitslening die je via internet kunt aanvragen. Het is niet meer dan aanklikken hoeveel geld je nodig hebt, je NAW gegevens invullen en een kopie van je ID kaart en eventueel recent bankafschrift/loonstrook te sturen. Na acceptatie van je lening aanvraag is het geld in 10 min. op je eigen bankrekening overgemaakt.

Een minilening zonder loonstrook of (vast) arbeidscontract?

De minilening wordt ook vaker gezocht door mensen die geen loonstrook kunnen overhandigen. Dat komt omdat ze nu tijdelijk even geen baan hebben, of een tijdelijk contract hebben, ook in elk geval niet de papieren bij de hand hebben die een minilening aanbieder vraagt. Voorheen was het zo, dat je dan per direct afgewezen werd en een lening kon vergeten.

Nu is dat gelukkig verleden tijd. Er zijn een zeer select aantal minilening aanbieders waarbij je wel snel kunt lenen zonder inkomen of werk. Dit is best wel uniek: bij geen enkele bank of andere kredietverstrekker wordt je serieus genomen als je geen loonstrook kunt overhandigen.

De voorwaarde voor een minilening zonder inkomen is dat je borg afgeeft

De minilening aanbieders waarbij je een minilening afsluit zonder loonstrook of inkomen is dat een garantiesteller moet aanwijzen. Dat is iemand die borg wil staan voor jouw lening. Dus je vraagt een familielid of vriend die wel een loonstrook heeft of hij of zij voor jou garant wil staan. Maar wat als je niet zo’n garantiesteller persoon kunt vinden? Je kunt dan deze garantiestelling ook afkopen. Je betaalt dan een bedrag achteraf waarmee je een soort mini verzekering afsluit. Met deze verzekering geef je de minilening aanbieder een stukje houvast zodat hij iets meer zekerheid heeft.

Met deze zekerheid is de aanbieder van een minilening bereid om jou alsnog een kleine flitslening te geven.

Ok dat klinkt logisch. Hoeveel geld ik dan snel lenen zonder borg?

Je kunt op de websites van deze selecte aanbieders een geldbedrag lenen tot duizend euro. Enkele voorbeelden:

–              Je auto is onverwacht kapot en je moet het snel repareren; kosten zijn 300 euro.

–              Je gaat verhuizen en moet dringend een huurauto lenen. Je hebt hiervoor 250 euro nodig.

–              Je uitkering is niet op tijd gestort. Je koelkast is leeg en 50 euro boodschappen geld zou erg fijn zijn.

–              Je loopt achter met de huur. De huurbaas dreigt je uit je woning te zetten. Je hebt snel 400 of 450 euro nodig.

 

JA IK WIL NU DIRECT EEN LENING AANVRAGEN EN HET GELD OVER 10 MINUTEN OP MIJN REKENING ONTVANGEN = KLIK DAN HIER.