500 euro online lenen en binnen tien minuten op je rekening: gemak dient de mens!

Het zoeken naar gemak is iets van deze tijd is. Even op je bank op je smartphone kijken welke films er op tv komen vanavond, of even een filmpje reserveren op je mobieltje. Gemak dient de mens, nietwaar?

Hoe zou je het vinden om met hetzelfde gemak ook nog eens geld te ontvangen? Binnen een paar muisklikken een leuk geldbedrag zoals 500 euro vandaag nog op je bankrekening. Dat klinkt alsof het te mooi is om waar te zijn, maar niets is minder waar. Een grote groep consumenten ging je al voor en heeft voor verscheidene redenen (hetzij door geldnood of puur uit gemak) vrij eenvoudig een klein geldbedrag zoals 500 euro aangevraagd en direct ontvangen, dezelfde dag nog.

Het enige wat je moet doen om binnen 10 minuten geld op je rekening te hebben is een aanvraag indienen. Die aanvraag bestaat uit het gewenste leenbedrag, met een kopie van je legitimatiebewijs en een copy (of screenshot) van je bankafschrift mailen en tot slot een bewijs van inkomen. Je krijgt vrijwel direct te horen of je aanvraag is geaccepteerd.

Hieronder enkele vragen die je mogelijk hebt.

Moet ik aangeven waar ik het geld voor nodig heb?
Je bent 100% vrij om te bepalen waar jij deze lening voor wilt gebruiken. Of het nou is dat je een schuld wilt afbetalen, een leuke avond wil hebben of desnoods dat je het geld uitgeeft aan liefdadigheid, jij bepaalt het lekker helemaal zelf.

Welke nadelen kleven er aan deze makkelijke lening?
Let wel op enkele belangrijke zaken. Zoals met elke lening moet je goed bepalen of je in staat bent om de lening binnen de aflossingstermijn terug te betalen. Deze termijn is bij deze “binnen 10 minuten lening” korter dan bij een lening bij een bank. De logische reden hiervoor is dat er geen uitgebreide controle wordt gedaan naar jouw kredietverleden. Vandaar dat veel mensen die een BKR registratie hebben deze lening gebruiken.
Een tweede punt van aandacht is dat qua kosten meer betaalt dan normaal. Als je 500 euro wilt lenen dan betaal je rond de 100 euro aan kosten. Effectief ontvang je dus 400 euro op je rekening.

[ad#336×280-rechts]

Hoe vind ik een betrouwbare kredietverstrekker?
Het antwoord is eenvoudig. Kijk goed op internet welke kredietverstrekkers hun diensten aanbieden. Kijk ook goed waar deze bedrijven gevestigd zijn. Je kunt kiezen voor een kredietverstrekker in Nederland. Enkele zijn aangesloten bij Nederlandse financiële brancheverenigingen. Je kunt ook een lening afsluiten bij een buitenlandse kredietverstrekker. Zoek goed op internet naar ervaringen van anderen voordat je besluit met een partij een lening af te sluiten.

Kortom, dankzij internet kun je met gemak een lening van 500 euro afsluiten.