550 euro lenen in 5 minuten? Misschien niet in 5, maar wel in 10 minuten is realistisch!

550 euro lenen in 5 minuten? Misschien niet in 5, maar wel in 10 minuten is realistisch!

Je kent ze wel: de financiële aanbieders die op internet claimen dat je binnen een paar minuten geld op je rekening ontvangt.

De vraag is: wat is een paar minuten? Is het theoretisch mogelijk om binnen 5 minuten al geld op je rekening te ontvangen?

Om deze vraag te beantwoorden leggen we kort uit hoe deze lening eigenlijk werkt. Deze type leningen waarbij met spoed en grote snelheid een lening wordt gestort heeft verschillende namen. De een noemt het spoed lening, de ander korte lening, soms heet het minilening en heel soms ook weer flitslening of voorschotje.

Je kunt met deze leningen het geld zeer snel op jouw eigen rekening ontvangen. Daarbij is binnen 10 minuten geld op je rekening absoluut een mogelijkheid.

Hoe veel tijd is er nodig tussen leenaanvraag en het geld op je rekening?
Er zijn slechts 3 stappen nodig die jij moet uitvoeren. Deze stappen kun je letterlijk binnen enkele minuten afgerond hebben.

De eerste stap is de leenaanvraag doen. Dit doe je op de website van een aanbieder van deze spoed leningen.

De tweede stap is dat je extra gegevens mailt; je identificatiebewijs (paspoort bijv.), een loonstrookje en soms een screenshot van je internetbankieren (hiermee weet de aanbieder dat het rekening waar het geld naartoe moet echt die van jou is).

[ad#336×280-rechts]

De derde stap is dat je een sms’je stuurt ter bevestiging dat jij de lening aanvraagt.

Na deze 3 stappen is je lening beoordeeld via een computersysteem. De kredietverstrekkers beloven dat zodra het systeem jouw aanvraag positief beoordeeld, het geld direct naar je wordt overgemaakt. Hoe snel het geld vervolgens op jouw rekening staat hangt af van de snelheid van jouw bank. Is de bank van de kredietverstrekker dezelfde bank die jij hebt, dan kan het geld er nog sneller op staan

Dit hele proces kun je dus absoluut binnen enkele minuten uitvoeren.