Afgewezen bij Saldodipje? Leen ergens anders!

Saldodipje is een bekende aanbieder van minileningen. Dit zijn leningen tot 500 euro die je dezelfde dag op je rekening kunt krijgen.

Het kan voorkomen dat je leenaavraag bij Saldodipje wordt afgewezen. Dat hoeft niet het einde van de wereld te zijn, want er zijn ook andere aanbieders van minileningen.

Een andere aanbieder is Betaaldag.nl. Deze aanbieder is sinds kort actief in Nederland. Hier kun je ook 500 euro lenen vragen en vrij snel op je rekening krijgen. Het unieke aan Betaaldag is dat je ook met andere vormen van inkomen een lening kunt afsluiten. Denk hierbij aan inkomen uit salaris, maar ook pensioen, of een bedrag wat je in de toekomst krijgt van je verzekeringsmaatschappij.

Daarnaast is de aanbieder Cashbob te vinden. Hier kun je tot 750 euro gratis voor rond een euro aan leenkosten. Aanvragen doe je via een aanvraagformulier op hun website. Je kunt ook op zaterdag bij Cashbob een minilening aanvragen. Bij deze aanbieder moet je een garantiesteller hebben: dit is iemand die garant wil staan voor jouw lening. Heb je deze persoon niet, dan kun je dit ook via een ander bedrijf laten doen (via Cashbob). Dit kost ongeveer 20% van de leenkosten.

Naast deze aanbieders is er ook nog minilening.nl. Hier kun je ook tot 750 euro lenen. Je bent per lening ongeveer 20% kwijt aan leenkosten.

Tot slot is er de aanbieder voorschotje.nl. Hier kun je gratis geld lenen tot 150 euro per keer. Wil je het geld snel op je rekening, dan betaal je 25 euro voor een spoedoverboeking.

Kortom, ben je afgewezen bij Saldodipje.nl en wil je snel geld lenen binnen 10 minuten? Geen man overboord! Er zijn genoeg alternatieven. Geld lenen in 10 minuten is dus goed te doen.