Binnen 10 minuten 200 euro gestort na de feestdagen, wel zo handig!

Binnen 10 minuten 200 euro gestort na de feestdagen, wel zo handig!

We kennen het allemaal. April en mei zijn de maanden met de leukste feestdagen. Met Pasen een weekendje weg. Met Koninginnenacht en natuurlijk Koninginnedag flink feesten hoort er bij. Heb je dan even flink genoten, dan kan het zijn dat je iets teveel hebt opgemaakt dan je van te voren had gepland.

Als je dan dringend geld nodig hebt omdat je andere lopende rekeningen moet betalen of omdat je bijvoorbeeld de boodschappen moet doen dan heb je nu een oplossing voor handen.
Deze oplossing is om een kleine lening af te sluiten. De kleine lening is speciaal in het leven geroepen voor kleine geldbedragen zoals 100, 200, 300 tot ongeveer 750 euro.

Als jij vandaag nog een kleine lening van 200 euro afsluit staat het over 10 minuten al op je eigen rekening. Kleine leningen worden aangeboden door online kredietverstrekkers en niet door de gewone banken. Dat komt omdat de banken liever hun geld verdienen met hypotheken en grote leningen.

[ad#336×280-rechts]

Let wel op een aantal zaken voordat je een kleine lening afsluit. Je betaalt een hogere rentevergoeding dan bij een grotere lening. Gewone banken doen altijd een BKR controle bij het BKR in Tiel bij een leenaanvraag. Deze check vertraagt het proces van het afsluiten van een lening. Er gaan namelijk 5 werkdagen overheen voordat jouw bank heeft gechecked of je een schoon BKR verleden hebt.

De online leningaanbieders doen geen GEEN BKR check waardoor het mogelijk is dat binnen 10 minuten 200 euro op jouw rekening staat. Je kunt die 200 euro dus vrijwel per direct uitgeven. Een kleine lening is af te sluiten voor het betalen van rekeningen of betalingsachterstanden, of wanneer je een boete moet ophoesten, of voor het doen van een belangrijke aankoop.