Binnen 10 minuten heb genoeg geld voor je kerstinkopen

Over paar dagen is het pakjesavond en over drie weken staat kerst alweer voor de deur. De maand december is traditiegetrouw dan ook het duurste van het hele jaar. Dit komt door alle feestdagen, maar ook door de sfeer. Buiten is het nu -7 graden waardoor mensen graag in een versierd huis voor de kachel zitten met veel lekkers. Al die gezelligheid is helaas niet gratis. Veel mensen kunnen in deze periode van het jaar daarom wel wat extra geld gebruiken.

In de decembermaand besteden mensen graag meer tijd met vrienden en familie. De hoogte punten in deze maand zijn sinterklaas en kerst. Tijdens deze dagen worden de supermarkten leeg gekocht en de warenhuizen bestormd om cadeaus in te kopen.

Door de economische recessie die iedereen in zijn portemonnee voelt verwachten de supermarkten dit jaar dat er meer mensen thuis het eten zullen klaarmaken om geld te besparen. Ook het internet speelt in op het feit dat mensen minder geld hebben te besteden. Verschillende tips zijn op internet te vinden om geld te besparen, en diverse warenhuizen bieden via het internet hun producten aan tegen een gereduceerd bedrag.
[ad#336×280-rechts]
Echter kunnen deze tips en aanbiedingen er niet voor zorgen dat er meer geld uitgaat dan binnenkomt in de decmbermaand. Geld lenen bij vrienden en familie kun je proberen. De kans is echter groot dat ook zij deze periode niet veel te besteden hebben. Een kortlopende lening is hiervoor een uitkomst. Deze kortlopende lening wordt vaak niet aangeboden door je eigen bank, maar door online kredietverstrekkers. Via een kortlopende lening kun je echter het benodigde geld voor de feestdagen binnen een dag op je rekening hebben staan.

Een kortlopende lening is een lening waarbij je bedragen tot 750 euro kunt lenen. Het enige wat jij hoeft te doen is diverse kredietverstrekkers vergelijken, zodat je zo min mogelijk rente betaald over het geleende bedrag. Vervolgens stuur je een email naar de kredietverstrekker naar keuze. Als je aanvraag is goedgekeurd krijg je bericht van de kredietverstrekker en kun je al binnen 10 minuten het geld op je rekening hebben staan doormiddel van het versturen van een simpel sms-bericht. De enige voorwaarden die hieraan zitten zijn; je minimaal 21 jaar moet zijn en beschikken over een vast inkomen. Hiernaast heb je een aflossingstermijn van maximaal 30 dagen.