Binnen 10 minuten kan 550 euro van jou zijn!

Iedere snelle lening, ook minilening genoemd, kan al binnen 10 minuten op je rekening staan! Snel geld binnen 10 minuten noemen ze dat! Een minilening is een financieel product waarmee je bedragen tot 750 euro kunt lenen.

550 euro nodig

Heb je nu 550 euro nodig? Dat kan gerealiseerd worden door middel van een simpel tekstbericht. Binnen 10 minuten staat het geld op jouw bankrekening, wat wil je nog meer?

Onverwachte uitgaven

Iedereen heeft weleens onverwachte uitgaven waardoor je geld te kort komt. Bijvoorbeeld als de vaatwasser onverwachts kapot gaat waardoor er grote bedragen in één keer van je rekening worden afgeschreven. Door een dergelijke uitgaven is je salaris eerder op dan verwacht. Een minilening is dan de oplossing. Je bent immers van plan om het geleende bedrag zo snel mogelijk terug te betalen.

Wat jij moet doen

Het enige wat jij hoeft te doen is een kopie van je ID en loonstrook te sturen per email naar een aanbieder van minileningen naar keuze. Zodra de aanbieder jouw aanvraag voor een minilening heeft goedgekeurd kunt u vervolgens via een sms zelf aangeven wanneer jij welk bedrag wilt ontvangen, en kan het gewenste bedrag binnen 10 minuten op je rekening staan.

Een minilening betaal je in tegenstelling tot een ‘normale’ lening niet in een aantal jaren terug maar in een aantal dagen. Voordat je een bedrag leent via een minilening moet u dus eerst bedenken of u het geleende bedrag op korte termijn kunt terug betalen. Een snelle lening die snel wordt terug betaald, hierdoor hoeft u niet nog jaren met een schuld rond te lopen.