Direct 700 euro binnen 10 minuten op je rekening? Dankzij de nieuwste computersystemen ontvang jij vandaag nog het geld op je rekening.

Heb je zo snel mogelijk 700 euro nodig, maar heb je last van je schulden notering?
Er zijn financiële aanbieders die zich specialiseren in mensen met schuld noteringen die desondanks geld willen lenen. Bij je eigen bank een lening aan te vragen is vaak niet mogelijk vanwege schulden notering (vaak bij het BKR). Via online financiële aanbieders kun je dan wel een lening aanvragen en dankzij de laatste computersystemen direct het geld op je rekening ontvangen. Binnen 10 minuten staat het geld op jouw rekening!

Heb je eenmaal een BKR registratie met een negatieve codering, dan krijg je een stempel waar je niet vrolijk van wordt. Bedrijven zien je als wanbetaler. Dat is niet terecht in alle gevallen. Misschien waren het foutjes uit het verleden of misschien was je slachtoffer van vertrouwen in anderen.

De meeste banken ontwijken mensen met schuld noteringen en weigeren een lening aanvraag van deze groep. Maar de online kredietverstrekkers die niet afhankelijk zijn van de banken nemen iedere aanvraag voor een lening serieus. Je vindt deze kredietverstrekkers alleen op het internet.

[ad#336×280-rechts]

Om een lening van 700 euro af te sluiten wordt je verzocht een aanvraagformulier in te vullen, daarbij een kopie van je identiteit en bewijs van inkomsten mee te sturen. Deze gegevens kun je e-mailen, faxen of gewoon per post versturen.
Het geautomatiseerd computersysteem gaat vervolgens checken of jij in aanmerking komt voor een lening van 700 euro. Kloppen al je gegeven en kun jij die 700 euro en de rente terugbetalen dan kan die 700 euro al binnen enkele minuten op je rekening staan.

Waarom zijn deze kredietverstrekkers wel bereid zijn om mensen met schulden notering een lening te verstrekken?
Ten eerste is de groep particulieren met een BKR registraties erg groot. De online financiële aanbieders begrijpen dus dat mensen met een schulden notering of lopende leningen een grote markt vormen die door de bekende grote banken worden afgewezen.

Ten tweede kan de kredietverstrekker een iets hogere vergoeding vragen aan de particulier omdat deze met BKR registraties niet terecht kan bij de reguliere banken.

Als lener met een BKR registratie ben je dus wel duurder, maar aan de andere kant heb je wel een oplossing voor je situatie. Het alternatief is geld lenen uit je vrienden of familiekring, maar dat heeft uiteraard ook zijn nadelen.