Een klein krediet via internet afsluiten

Is je bankrekening angstvallig leeg en is jouw vraag: hoe kun je een klein krediet via internet afsluiten? Lees hier meer over leningen online aanvragen! Heb jij vandaag geld nodig, dan is een kleine lening op het internet aanvragen een slim idee! Met een minilening los jij onmiddellijk je saldo dipje op. Dus als je vandaag nog geld nodig hebt, dan is geld lenen zonder papierwerk ideaal. Wil jij snel geld, sluit dan een kleine lening van 250, 400, 650 of 900 euro af.  Maar hoe doe je dat? Hieronder staat een aantal vragen over het afsluiten van een snelle lening. 

Een klein krediet via internet afsluiten, hoe doe je dat?

Een kleine lening sluit je online heel gemakkelijk af. Dit doe je door op een zoekmachine trefwoorden in te toetsen, zoals minilening, kleine lening of flitskrediet. Je zult zien dat er meerdere geld verstrekkers zijn, waar je uit kunt kiezen. Op de website van de lening aanbieder waar jij een krediet wilt afsluiten, vul je vervolgens een aanvraag formulier met je gegevens in. Hier wordt meestal ook gevraagd naar een kopie van je ID en bankafschrift. Daarna verstuur je het formulier en wacht je op een bevestiging. Deze wordt meestal hetzelfde uur nog verstuurd per sms naar je telefoon. Het afsluiten van een klein krediet is dus eigenlijk heel eenvoudig.

Een klein krediet via internet afsluiten – hoeveel geld kun je lenen?

Hoeveel geld je werkelijk kunt lenen, verschilt per aanbieder. Bij de meeste online lening aanbieders kun je vanaf 50 euro al een krediet afsluiten, dat oploopt tot 750 euro. Bij sommige krediet verstrekkers is dit zelfs 1000 euro. Als je meer geld nodig hebt, kun je wel twee leningen tegelijk bij verschillende aanbieders afsluiten. Let er dan wel op dat je dit geld ook binnen dezelfde tijd moet terugbetalen.

Een klein krediet via internet afsluiten – wat is het aflossingstermijn?

Ook het aflossingstermijn is afhankelijk van de lening aanbieder, maar bij een kleine lening moet je er van uitgaan dat je het geld binnen 4 weken moet terugbetalen. Denk er dus aan bij het afsluiten van de lening, dat je het geld wel weer op tijd paraat hebt om af te lossen.

Een klein krediet via internet afsluiten – hoe hoog is de rente?

Er wordt geclaimd dat je bij sommige lening aanbieders renteloos kunt lenen. Dit kan natuurlijk niet echt, want dan zouden ze er niets aan verdienen. Vaak wordt het omschreven als een klein bedrag aan administratiekosten dat je dan kwijt bent. Verder geldt meestal: hoe sneller je het geld wilt hebben, hoe meer je moet betalen. Dus wil je een minilening afsluiten, lees dan goed de voorwaarden door over de rentekosten om niet voor verrassingen te staan.

Een klein krediet via internet afsluiten – voor wie is dit mogelijk?

In principe kan iedereen die 18 jaar of ouder is een kleine lening via internet aanvragen. Eisen die vaak worden gesteld door de lening aanbieders is een bewijs van inkomsten, waarmee jij kunt aantonen dat je maandelijks geld binnenkrijgt en in staat bent om een lening af te lossen. Het gemakkelijkst is als je een loonstrookje kunt tonen, maar ook andere bronnen van inkomsten worden goed gerekend.

Sluit dus nu een klein krediet af bij een aanbieder die bij jou past!