Flitslening Per SMS

Wil jij een krediet afsluiten in zo’n kort mogelijke tijd? Er zijn reële mogelijkheden: een flitslening per SMS! In een paar seconden vraag je een klein geldbedrag aan, 50 euro, 100 euro, 350 euro: kies wat je wilt! Echt gaaf: je kunt zelfs een flitslening zonder BKR check afsluiten zonder gedoe!

Flitslening per sms – aangeboden door nieuwe kredietaanbieders

Door de ouderwetse banken wordt er erg zwaar getild aan de negatieve situatie die mensen kunnen hebben bij het BKR. Terwijl dit relatief gezien allemaal wel meevalt met je reputatie. Het kan gaan om een oude telefoonrekening die ooit vergeten is of een aankoop die te laat betaald is…wie heeft er geen last van gehad? We vergeten allemaal wel eens wat, we zijn immers allemaal mensen. Helaas zijn de banken niet zo flexibel of vergevingsgezind. Gelukkig zijn er op internet nog andere aanbieders van kredieten, onder andere van de betrouwbare flitslening. Hierbij wordt geen BKR toets gedaan en leen je geld in een rap tempo. Het aanvragen gaat supersnel, namelijk via je smartphone!

Flitslening per sms maar geen BKR toets

Wat dus het meest ideaal is voor mensen die genoteerd staan bij het BKR is als dit niet gecontroleerd wordt bij een krediet verzoek. En dat is het geval wanneer je leent bij verstrekkers van de zogenaamde flitsleningen. Meer kans om een lening te krijgen dus.

Wel vragen deze flitslening verstrekkers om een garantie. Hiervoor kun je een vriend, vriendin of een familielid regelen. Op deze manier hebben de kredietverstrekkers toch garantie dat ze hun geld terug zullen krijgen. Logisch: ze doen namelijk geen BKR check, dus ze lopen een risico dat je de lening niet af kunt betalen. Als blijkt dat het niet mogelijk is voor jou om een garantie te regelen, dan kun je altijd nog een speciale verzekering afsluiten die dit ook dekt.

Flitslening per sms maar geen BKR toets via internet afsluiten

Om zo’n flitslening af te sluiten (online) hoef je geen afspraak te maken met een medewerker. Ook hoef je niet uren in de wacht te staan aan de telefoon. Je zult ook niet voor een dichte deur staan als je geld zoekt. Deze kleine kredieten worden namelijk via het internet afgesloten; net zoals je een vakantie boekt of een boek online bestelt. Het is een trend die niet te stoppen is: alles gaat steeds meer via internet en de wereld wordt hierdoor slimmer, makkelijker en dynamischer.

Spreekt dit jou aan? Het enige wat je dan hoeft te doen is online het formulier in te vullen en je weet binnen enkele minuten hoeveel geld jij kunt lenen, niet meer en niet minder. Je kunt de krediet aanvraag dan definitief bevestigen en binnen een dag staat het geld op je rekening zonder rompslomp. Doe met het geld wat je wilt, je kunt online je rekeningen betalen of het pinnen, of naar de winkel gaan en daar afrekenen met pin.

Flitslening per sms maar geen BKR toets met korte aflossingstermijn

Het enige nadeel dat er zit aan een dergelijke flitslening is dat er een korte looptijd gevraagd wordt. De looptijd van de flitslening is 30 dagen.  Zolang je maar weet dat je de lening ook weer snel moet aflossen is er niks aan de hand.

Geef mij nu direct een flitslening per SMS – snel aanvragen en snel ontvangen!