Flitslening zonder loonstrook | Binnen 10 minuten geld op je rekening

Op zoek naar een flitslening zonder loonstrook? Dat kan!

Veel mensen zijn bekend met de flitslening. Dit is een snelle lening waarbij je binnen 10 minuten geld op je rekening ontvangt.

Er zijn ook mensen die geen inkomen hebben en alsnog een flitslening willen aanvragen.

De vraag is dus: kun je ook een flitslening aanvragen zonder loonstrook?

Het antwoord is: ja dat kan!

Er zijn namelijk speciale kredietverstrekkers op internet die ook geld lenen als je geen inkomen hebt. Wat zij wel vragen is dat je iets anders van waarde hebt. Denk bijvoorbeeld aan een bedrag wat je nog krijgt van Nuon of Eneco; iedereen betaalt elke maand de electriciteitsrekening. Vaak betaal je een bedrag wat een soort schatting is. Pas achteraf wordt verrekend wat je echte verbruik was. Soms krijg je dan dus geld terug van de elektriciteitsmaatschappij. Van zulke vorderingen (dus geld wat je nog krijgt) kun je bij speciale kredietverstrekkers een voorschot krijgen.

Er zijn ook andere vormen van voorschotten mogelijk. Denk aan een pensioen wat je krijgt, een lijfrente, of misschien krijg je wel iets uitbetaald van de verzekering maar duurt dat nog een tijdje.

Wat je dus moet doen, is een overzicht maken van de rekeningen die je maandelijks betaalt en kijken of al bekend is waar jij geld van terugkrijgt over een tijdje. Dat overzicht met alle bewijzen kun je emaillen naar een kredietverstrekker die deze flitslening zonder loonstrook aanbiedt. Zij zullen vervolgens beoordelen of deze vorderingen omgezet kunnen worden in een voorschot wat je hen kunt krijgen.

Wordt het geld echt binnen 10 minuten overgemaakt?

Dat is wel iets wat echt letterlijk geclaimd wordt door sommige aanbieders. Het zal uiteraard helpen als je een bankrekening hebt bij een bank waar de kredietverstrekker bij is aangesloten. Is dit het geval, dan kan de betaling zeer snel dezelfde dag plaatsvinden. Hiermee ontvang je zeer snel geld op je rekening.

Vraag hier een flitslening zonder loonstrook aan