Geld lenen zonder BKR toetsing binnen 10 minuten

Geld lenen zonder BKR toetsing binnen 10 minuten lijkt lastig, maar er absoluut oplossingen.

Het merendeel van de Nederlanders klopt aan bij de bekende banken als ze dringend geld nodig hebben. Op elke hoek van de straat zit wel een ING, AB AMRO of Rabobank filiaal.
Echter, als je op de zwarte lijst van het BKR staat heb je hier niet veel aan. Zoals bekend zijn deze grote banken erg risicomijdend als ze ontdekken dat je een BKR vermelding hebt.

In de meeste gevallen zal je leenaanvraag bij een bank daarom afgewezen worden. Mocht je door een of ander mirakel toch nog extra geld kunnen krijgen via de bank, dan is dit niet 1-2-3 geregeld. Geld lenen in 10 minuten kun je dus bij een bank vergeten.

Banken zijn grote, logge, bureaucratische organisaties; je leenaanvraag zal door verschillende medewerkers van verschillende afdelingen onder de loep worden genomen. Kortom, zelfs als kun je geld lenen via de bank met BKR registraties, dan zal dit niet dezelfde dag op je rekening staan.

Dat is bijzonder vervelend, omdat er van die situaties zijn dat je met zeer grote spoed geld nodig hebt. Dan ben je eigenlijk met BKR registratie dubbel de klos.

Er is nu een goede oplossing beschikbaar voor de grote groep mensen die een BKR registratie heeft en met spoed geld wil lenen.

Deze oplossing heet de kortlopende lening zonder BKR controle. Dit is een lening die je op dezelfde dag dat je het aanvraagt nog kunt ontvangen op je rekening.

Deze handige lening sluit je af via het internet. Het is dus niet nodig om naar een bank te gaan.

Waar sluit ik zo snel als ik kan een korte lening zonder BKR check af? [ad#336×280-rechts]

Je kunt de gespecialiseerde aanbieders vinden op internet. Let op: veel adverteerders die geen BKR toetsing doen bij een kredietaanvraag, vermelden dit niet met koeie letters op hun website. Waarom niet? Omdat zij dit schadelijk voor hun imago vinden. Er zijn namelijk mensen die geld lenen aan mensen met BKR registraties een beetje ongepast vinden.

Kortom, je zult goed moeten kijken op de sites van de verschillende aanbieders of ze wel of niet een BKR check doen. Soms kom je erachter omdat ze dit in de kleine lettertjes aangeven bij hun voorwaarden die op de site ergens staan. Soms kom je er pas achter als je ze belt of pas als ze een kredietaanvraag hebt gedaan.

Wat kost zo’n handige lening voor mensen met BKR zoals ik?
Door een wijziging in de Nederlandse wetgeving wordt je als consument beter beschermd tegen woekertarieven. Dit betekent dat je tegen zeer lage tarieven een kortlopende lening kunt afsluiten. Er zijn zelfs aanbieders die geen kosten hanteren voor een kortlopende lening. Let wel op dat deze gunstige voorwaarden alleen gelden als je de lening binnen de looptijd aflost. Kom je eenmaal daarover, dan nemen de kosten toe.

Dus het is wel mogelijk om snel geld lenen binnen 10 minuten voor elkaar te krijgen met BKR?
Dat klopt. Deze type lening is de snelste manier om direct geld op je rekening te realiseren. Binnen 10 minuten geld op je rekening is realistisch, zeker als de bank van de kredietaanbieder dezelfde bank is die jij hebt. Dan wordt het geld nog sneller overgemaakt. Let wel goed op de looptijd voordat je de korte lening afsluit.