Ik wil lenen bij Duo maar ben geen student

Ik wil lenen bij Duo maar ben geen student, is dat jouw situatie? Met een flitslening kun je DIRECT geld op je rekening aanvragen! Heb jij vandaag nog geld nodig, dan is een spoed lening de ideale oplossing voor jou. Hiermee kun je snel geld lenen zonder werk, kredietcheck of andere heisa! Of je nu snel 200 euro, 300 of 500 euro lenen wil. Of heb je zelfs 750 of 900 euro nodig? Sluit dan nu een korte lening af en ontvang binnen 10 minuten geld zonder gedoe!

Ik wil lenen bij Duo maar ben geen student

Iedereen heeft wel eens een financieel probleempje. Soms moet je een paar weken op een houtje bijten tot je volgende salaris gestort wordt, maar in sommige gevallen kun je niet langer wachten. Als student kun je bij Duo, een instantie van de overheid, heel gemakkelijk een lening aanzetten door op de website vandaag nog aan te geven hoeveel je zou willen bij lenen. Ideaal als je merkt dat je tijdelijk wat krapper bij kas zit en de betalingen niet meer gaat redden, dat je dit even via internet kunt regelen. Duo is echter alleen bedoeld voor mensen die ingeschreven staan bij een onderwijsinstelling en aan het studeren zijn. Dat is vervelend, omdat dit systeem wel heel handig werkt. Niet gek dat jij denkt: ik wil lenen bij Duo maar ben geen student! Gelukkig bestaat er wel een soortgelijke manier, waarbij je ook per direct een lening kunt afsluiten via internet.

Is er een andere mogelijkheid voor als ik wil lenen bij Duo maar ben geen student?

Ik wil lenen bij Duo maar ben geen student is dus helaas geen mogelijkheid. Dat betekent echter niet dat je weer omslachtig naar de bank hoeft te gaan om daar een lening aan te vragen. Er zijn namelijk wel andere mogelijkheden om via internet een krediet aan te vragen, bijvoorbeeld bij online minikrediet aanbieders. Dit zijn, in tegenstelling tot Duo, particuliere geldverstrekkers bij wie je een klein krediet kunt aanvragen. Als ze een AFM registratie hebben, staan ze echter nog wel onder toezicht van de overheid. Net als bij Duo is het mogelijk om bij deze minikrediet aanbieders een klein bedrag bij te lenen. Dit kan oplopen tot maximaal 1000 euro. Er is echter ook een verschil. Bij deze minikrediet verstrekkers hebben de leningen een korte looptijd. Dit houdt in dat je ze ook weer binnen afzienbare tijd moet aflossen. Meestal bedraagt deze looptijd 4 weken.

Ik wil lenen bij Duo maar ben geen student los je op met een minikrediet

Een minikrediet is net als bij Duo, in enkele minuten aan te vragen. Op de website van de krediet verstrekker bij wie jij een lening wilt afsluiten, voer je je persoonsgegevens in op een online formulier. Hierop geef je ook aan hoeveel je wilt lenen en moet je een paar andere vragen beantwoorden. Omdat je hier nog niet in een systeem staat, wordt je ook geacht om een kopie van je ID en loonstrook mee te sturen. Dit kan allemaal per email. Binnen enkele minuten heb je dit voltooid. Het fijne aan deze lening is dat het bedrag binnen een paar dag al op je rekening kan staan, en je niet hoeft te wachten tot het einde van de volgende maand.

Ik wil lenen bij Duo maar ben geen student, dus vraag NU een minikrediet aan!