Nu geld op je rekening nodig maar dan zo goedkoop mogelijk? Bespaar direct geld en lees hoe!

We kennen allemaal momenten waarbij het even te lang duurt voordat onze volgende salaris of andere vorm van inkomen gestort wordt. ´Krap bij kas zitten´ is een situatie die voor alle lagen van de bevolking een keer van toepassing is.

Als je dus dringend op zoek bent naar geld, dan wil je daarbij zo min mogelijk geld kwijt zijn.

Wat je dus niet moet doen is geld lenen bij je bank. Daar betaal je hoge tarieven voor de lening. Bij je bank kun je meestal 2 typen leningen afsluiten. De eerste is een persoonlijke lening. Daarbij spreek je van te voren af wat het geldbedrag is, meestal een paar duizend euro. Je betaalt daarbij meestal rond de 8 a 15% rente. Het probleem is ook vaak dat je pas vanaf 1000 euro kunt lenen. Stel dat je een klein bedrag nodig hebt van 500 euro, dan ben je verplicht 1000 euro te lenen bij je bank. Een andere vorm van geld lenen bij je bank is je kredietruimte vergroten. Dat is eigenlijk dat je de ruimte waarvoor je mag rood staan, vergroot. Ook dit is prijzig, denk aan tussen de 7 a 15% rente.

Sinds kort kun je gelukkig kleine geldbedragen op internet bijna gratis lenen. Dit doe je bij een site waarbij ze een minikrediet, ook wel korte lening of flitskrediet genoemd, aanbieden.

De leentarieven zijn sinds 1 juni van dit jaar drastisch gedaald. Stel dat je 500 euro leent, dan betaal je rond 1 euro voor de lening. Dat is minder dan 1% rente!

Dit klinkt wel erg mooi allemaal, wat zijn de kleine lettertjes of verborgen kosten?
Als je binnen een week of soms 3 weken netjes je lening terugbetaald ben je dus geen extra kosten kwijt. Dat staat dus sinds 1 juni in de wet. Het wordt een ander verhaal als je er langer over doet. Dan wordt je rekening overgedragen aan een incassobureau. Zij mogen uiteraard hogere kosten vragen. Zorg er dus voor dat je 100% zeker weet dat je de flitslening ook echt kunt terugbetalen binnen de tijd die je afspreekt.

Kortom, wil je nu geld op je rekening, bespaar jezelf geld en zoek op internet een goede aanbieder van flitskrediet.

Vraag daarom nu veilig en voordelig flitskrediet aan.