Onverwachte rekeningen vandaag betalen? Leen binnen 10 minuten 150 euro

Onverwachte rekeningen vandaag betalen? Leen binnen 10 minuten 150 euro en los je problemen per direct nog op.

Wat is vervelender dan onverwachte rekeningen op je deurmat die met spoed betaald moeten worden. Bijvoorbeeld wanneer je een rekening van 150 euro of meer binnen krijgt van de gemeente die op zeer korte termijn opgehoest moet worden. Niet iedereen is gezegend met een spaarpotje voor onvoorziene omstandigheden. Een lening afsluiten om jezelf uit de brand te helpen is in dit soort situaties bijna onvermijdelijk. Vandaag de dag zijn er gelukkig leningen die je heel eenvoudig via het internet kan afsluiten zonder ingewikkelde contracten.

Een voorbeeld van zo’n lening is een korte lening. Een korte lening kun je makkelijk en zonder veel poespas via internet afsluiten bij een van de vele kredietverstrekkers die met spoed geldleningen aanbieden.
Het grootste voordeel van een korte lening is dat zowel mensen met lopende leningen als mensen die nog nooit eerder geld hebben geleend er gebruik van kunnen maken.

[ad#336×280-rechts]

Er wordt namelijk geen toetsing bij het BKR uitgevoerd bij een snelle lening. Heb je dus door omstandigheden uit het verleden een negatieve BKR codering, dan kun je alsnog gebruik maken van deze korte lening.
Waarom wordt er geen BKR controle uitgevoerd zul je je afvragen? De reden is dat het checken tijd kost en geld. Het duurt zeker wel een dag of 2 minimaal en soms wel 5 dagen voordat je de gegevens van iemand hebt ontvangen van het BKR.

2 tot 5 dagen is voor mensen die een normale persoonlijke lening afsluiten bij een bank geen bezwaar. Echter, voor jou of anderen die echt met spoed geld nodig hebben is dit te lang. De snelste leningsvorm is een korte lening die je vandaag nog aanvraagt en indien je aanvraag wordt geaccepteerd je ook nog eens binnen 10 minuten geld op je rekening krijgt.

Wees wel bewust van de nadelen van de korte lening. De korte lening heeft als nadeel dat je het zoals de naam eigenlijk al zegt binnen een hele korte tijd (maximaal 30 dagen) moet aflossen.
De kosten voor de korte lening zijn het tweede nadeel. Het rentepercentage wat gehanteerd wordt is meestal 2 tot ongeveer 3 keer wat men vraagt bij een normale lening bij de bank. Dit komt omdat hiermee de geldverstrekker minder risico loopt aangezien hij geen BKR toetsing uitvoert.