Voorschot op je kinderbijslag? Binnen 10 minuten alvast geld op je rekening!

Voorschot op je kinderbijslag? Binnen 10 minuten alvast geld op je rekening! Duurt het te lang voordat je kinderbijslag binnen is? Geen zorgen, je vraagt het voorschot op je kinderbijslag zelf aan! Tussen de 100 en 750 euro kun je zelf lenen.

Een voorschot op je kinderbijslag doe je met een minilening. Je kunt ook een voorschot op je belastingteruggaaf of voorschot op je zorgtoeslag aanvragen. Je kunt zelf kiezen waar je een voorschot op wil.

Nederlandse gezinnen hebben tegenwoordige stijgende kosten. Kinderkleding is duur genoeg. Schoolboeken en schoolreisjes zijn ook niet gratis. Soms zijn er rekeningen van bijvoorbeeld de tandarts die ook nog eens voorgeschoten moeten worden. Of soms zijn de schoenen van je kind kapot en moet je vandaag nog nieuwe kopen.

Hoe dan ook, je kunt zelf een voorschot aanvragen om eerder het geld in huis te hebben. Wil je een voorschot op je kinderbijslag, dan moet je een kopie van je ID en met een bewijs van je inkomsten een minilening aanvragen. De minilening wordt vaak gebruikt om de maand door te komen. Je geld komt er eind van de maand aan van je werk bijvoorbeeld, maar om de tussentijd te overbruggen kun je dus een minilening afsluiten.

Zelfs al heb je lopende leningen of schulden, dan is het aanvragen van een minilening geen probleem. Na het versturen van een simpel SMSje na goedkeuring van je leenaanvraag staat het geld binnen 10 minuten op je rekening.
Komt je kinderbijslag eind van de maand binnen, dan stort je het gewoon weer terug.

Kortom, heb jij vandaag al een voorschot nodig op de kinderbijslag of iets anders nodig? Vraag zelf een minilening aan en los je problemen vandaag nog op!

[ad#336×280-rechts]